Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Eğitim seferberliği!

Eğitim alanında markalaşmak isteyen ilçemiz Darıca’ya müjdeli haberler geldi. 150 binlik nüfusu ile Kocaeli’nin en büyük 3. İlçesi olan Darıca’de eğitim seferberliği başladı.

Eğitim seferberliği!
08 Kasım 2012 - 09:26
 Son yıllarda ilçemize kazandırılan okulların yanı sıra, bir çok proje ile de okullarımıza ya ek binalar yapılıyor ya da yıkılıp yeniden yapılandırılıyor. İl Özel İdaresinin ödenekleriyle yapılacak olan çalışmalardan, Menekşe Anaokulu’nun bulunduğu arsaya 32 derslik bir ilkokulun yapılacağı öğrenilirken, bu okul için il genel meclisi üyelerinin ve Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın büyük destekleri olduğu belirtildi. Ahmet Parmaksızoğlu Ticaret Meslek Lisesi’nin bulunduğu yere 26 derslik bir okul yapılacakken, bu okuluğun ödeneğinin çıktığı öğrenildi. 
60. YIL İLKOKULU YIKILIYOR
Sırasöğütler Mahallesinde bulunan 60. Yıl İlkokulu ise ağıt hasarından dolayı yıkılacak. Bu okulun yerine ise gayet güzel bir okul yapılıp, öğrenci ve velilerin yüzü gülecek.
 
EK BİNALAR DA YAPILACAK
Yine İl Özel İdaresi’nin katkılarıyla Servet Yalçın Ortaokulu ve Namık Kemal İlkokullarına ek bina yapılacak. Kendi bölgesinde aşırı talep gören bu okullarımıza yapılacak olan ek binalar ile birlikte “eğitim seferberliği”nin süreceği de kaydedildi.