Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Düzgün; Darıca'da Acil Arama Kurtarma Merkezi kurulması gerekiyor!

Türkiye iki büyük deprem felaketinin yaralarını sarmaya çalışıyor. İlki 7,7 ikincisi 7,6 büyüklüğündeki deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. Yaşanılan depremin ardından depreme karşı hazırlıklı olmamız gerektiğinin önemi bir kez daha ortaya çıktı.

Düzgün; Darıca'da Acil Arama Kurtarma Merkezi kurulması gerekiyor!
13 Şubat 2023 - 15:46
 
İyi Parti Darıca İlçe Başkan Yardımcısı İsmail Düzgün, Darıca'da Acil Arama Kurtarma Ekipleri'nin bir an önce kurulup, gönüllü olacak Darıcalı vatandaşlara eğitimler verilmesinin gerektiğini ifade etti.

HERKES EĞİTİM ALMALI
Yaşanılan deprem felaketinin tüm Türkiye'yi çok üzdüğünü ifade eden İyi Parti Darıca İlçe Başkan Yardımcısı İsmail Düzgün, ''Canımız çok yanıyor. Tüm Türkiye, vefat eden vatandaşlarımıza ağlıyor. Çok üzgünüz. Yaşadığımız Yaşanılan bu büyük afet olayında depreme karşı hazırlıklı olmamız gerektiğinin önemi bir kez daha ortaya çıktı. Darıca, olası Büyük İstanbul depreminde fay hatlarının geçtiği bir noktada.

İLK GÖNÜLLÜ BEN OLACAĞIM
Ancak tüm Türkiye'de olduğu gibi depreme karşı bir eğitimimiz maalesef yok. Kocaeli Valiliği, Darıca Belediyesi gibi kurumlar acil olarak Acil Arama Kurtarma Ekipleri'ni kurmak zorundadır. Gönüllü olacak vatandaşlarımız, eğitimler alarak depreme karşı hazırlıklı olacaktır. Bunun önemi çok ama çok büyüktür. Yapılacak bu eğitimlerde ilk gönüllü ben olacağım. Bu işin siyaseti, dini, dili, ırkı yok. Hepimiz biriz ve hepimiz bu ülkenin evlatlarıyız. Depremde vefat eden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, tüm ülkemize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz'' dedi. 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum