Darıca Kaymakamlığı’nda uzun yıllar görev yapan eski Yazı İşleri Müdürü Dursun Düzgün, hayatını kaybetti.
Yayınlanma :
14.07.2025 12:42
Güncelleme :
14.07.2025 13:29
Aynı zamanda Düzgün Gayrimenkul & İnşaat’ın sahibi İsmail Düzgün’ün de babası olan merhum Dursun Düzgün’ün vefatı, ailesi ve sevenlerini yasa boğdu.
Dursun Düzgün’ün cenazesi, 15 Temmuz Salı günü öğle namazına müteakip Akminare Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Nenehatun Mezarlığı’nda toprağa verilecek.
Darıca Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, Düzgün ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: