Dilovası’nda yağmursuyu altyapı hattı
Üstyapı çalışmaları ile şehrin dört bir yanında vatandaşların yol konforunu arttıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, gerçekleştirdiği yağmursuyu altyapı çalışmaları ile de yoğun yağışlarda su baskınlarının oluşmasını engelliyor.
Yayınlanma :
07.12.2021 09:36
Güncelleme :
07.12.2021 09:36


BÜYÜK KISMI MİMAR SİNAN CADDESİNDE
İlçenin iki önemli caddesinde yapılacak yağmursuyu altyapı hattında İSU ekipleri tarafından çalışmalar Asalet Caddesinde başladı. Yağmursuyu altyapı çalışması daha sonra Mimar Sinan Caddesi ile devam edecek. Yağmursuyu altyapı çalışmasının büyük bir kısmı ilçede vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılan Mimar Sinan Caddesinde gerçekleştirilecek.
SU BASKINLARI İLE BİRİKİNTİLER ÖNLENECEK
Dilovası ilçesindeki önemli caddelerden birisi olan Mimar Sinan Caddesi, Mimar Sinan Mahallesinde Kuzey-Güney yönünde ulaşımı sağlıyor. Caddede yağışlı havalarda bu caddeden inen sular Asalet Caddesi, ilçe giriş kavşağı ile D-100 yan yol kesimlerinde su birikintilerine neden oluyor. Bu durumu dikkate alan Büyükşehir Belediyesi gerçekleştirdiği bu çalışma ile su baskınları ve su birikmelerine karşı önlem alıyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: