Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Dilovası'nda bulaş riskine karşı termosta çay

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Kovid-19 Salgının bulaş riskini azaltmak için kurum içinde alınan tedbirlere bir yenisini daha ekledi. Başkan Şayir, misafirlerine ve belediyede işi olan vatandaşlara ikram ettiği çayı, termosta hazırlattırıp, tek kullanımlık kağıt bardaklarda servisini yaptırıyor.

Dilovası'nda bulaş riskine karşı termosta çay
09 Haziran 2020 - 11:11
Tüm dünyayı etkisi altına alan Coronavirüs salgınının ülkemizde de görülen etkilerini azaltmak için Bilim Kurulu tarafından alınan tedbirler genel olarak uygulanırken, Dilovası Belediyesi de bu tedbirlere ek olarak kurum içerisinde önlemlerini artırmaya devam ediyor.
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, misafirlerine  ve belediyeye gelen vatandaşlara kuruma ait çay ocağından cam bardaklarda ikram edilen  çayı, Coronavirüs bulaş riskini en aza indirmek için,  termosta ve tek kullanımlık kağıt bardaklarda sunulması talimatını verdi.
Çay ocağında termoslarda hijyenik koşullarda hazırlanan çayların tek kullanımlık kağıt bardaklarla birlikte, birim müdürleri ve personellerin çalıştığı ofislere bırakıldığını ve daha sonra gelen misafirlere bu şekilde ikram edildiğini belirten Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, '' Geleneksel kültürümüzün vazgeçilmesi olan ve  gelen misafirlerimizle bir muhabbetin vesilesi olan çay ikram etme zorunluluğunu yine de karşılıyoruz. Özellikle hijyene dikkat ettiğimiz pandemi sürecinde Bilim Kurulu'nun oluşturduğu genel kurallara dikkat etmekle birlikte, gelen misafirlerimize ikram edeceğimiz çay konusunda neler yapabileceğimizi düşündük ve ikramın termosla yapabileceğimiz aklımıza geldi. Fazla temas olmadan tek kullanımlık bardaklarımızla herkese dokunmadan bnu şekilde ikramlarımızı sunuyoruz.'' dedi.
Pandemi sürecinde çay içmeyi özlediklerini de belirten Başkan Hamza Şayir, toplumun vazgeçilmezi olan çayı, ikram ederken bulaş riskini de gözönüne alarak çözüm olarak termosları devreye soktuklarını ve uygulamadan hem misafirlerin, hem de kendilerinin memnun olduğunu söyledi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum