Dilovası Belediyesi’nden öğrencilere YKS ücreti desteği
Eğitim sevdalısı Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, YKS sınavına girecek Dilovalı gençlere sınav başvuru ücreti jesti yaptı.
Yayınlanma :
20.03.2023 11:52
Güncelleme :
20.03.2023 11:52


DEKONTLARIYLA BELEDİYEYE BAŞVURABİLECEKLER
Belediyeden yapılan açıklama da; Üniversite sınavına girecek tüm Dilovalı 12. Sınıf öğrencilerinin yatırdıkları dekont ile Dilovası Belediyesi Kültür Merkezi’ne giderek yatırdıkları ücretleri belediyeden geri alabilecekleri belirtildi.
HER ZAMAN YANLARINDA OLACAĞIZ
“Eğitime hep destek tam destek” diyerek üniversite sınavına hazırlanan gençlere küçük de olsa bir jestte bulunmak istediklerini kaydeden Başkan Şayir, yaptığı açıklama da “Gençlerimizin üniversite sınavı yolculuklarında yanlarında olmak istedik. Yarınlarımızın umudu gençlerimiz için ne yapsak azdır. Bir nebzede olsa katkı sağlayabilirsek ne mutlu bize. Yeter ki onlar hayal etsin, amaçları ve idealleri uğruna çalışmaya devam etsin. Biz her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: