Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Dem Parti Darıca adayı Erkan Şık: Darıca'da en az yüzde 15 oy almak istiyoruz!

Dem Parti Darıca Belediyesi eş Başkan adayı Erkan Şık, dün gazetemizi ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Şık, Darıca’da en az yüzde 15 oy almak istediklerini belirterek, bunun için gece gündüz çalışacaklarını da ifade etti.

Dem Parti Darıca adayı Erkan Şık: Darıca'da en az yüzde 15 oy almak istiyoruz!
20 Şubat 2024 - 11:10 - Güncelleme: 20 Şubat 2024 - 11:12
Dem Parti Darıca Belediyesi eş Başkan adayı Erkan Şık,  İlçe eş Başkanı Teyar Özkaya, Dem Parti Darıca Belediyesi meclis üyesi adayları İlhan Uhuskutluk, Yunus Turgut ve Onur Kızılbuğa, dün gazetemizi ziyaret ettiler. 
Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Polat ile görüşen Dem Parti Darıca Belediyesi eş Başkan adayı Erkan Şık, Darıca’da en az yüzde 15 oy almak istediklerini belirterek, ‘’Darıca’da dün resmen sahaya indik. Dernekleri, muhtar adaylarını, vatandaşlarımızı ziyaret etmeye başladık. Sahada gördüğümüz şey insanların artık değişim isteğidir. Darıca’da çok sorun var. Ama en büyük sorun trafik ve yol sorunu. Seçim beyannamemizi de hazırlamak üzereyiz. Çok az bir detay kaldı. En kısa sürede de seçim beyannamemizi açıklayacağız. Darıca, bizim çok güçlü olduğumuz bir ilçe. Ben çocukluğumdan bu yana bu güzel ilçede yaşıyorum. Darıca’da en az yüzde 15 oranında bir oy almak istiyoruz. Yine Darıca Belediyesi meclisine çok sayıda isim sokmak istiyoruz. Bunun içinde gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz’’ dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum