Seçim çalışmalarına Darıca'da devam eden büyükşehir belediye başkan adayı Muharrem Can esnafları ziyaret ederek seçimlerde hem kendisine hem de Darıca Belediye Başkan Adayı Cevat Demircan'a oy vermelerini istedi.
Esnafların samimi ve sıcak yaklaşımlarından memnun kalan Muharrem Can yaptığı açıklamada ''ilçemizle ilgili olan istek ve talepleri görüşmelerimizden sonra değerlendiriyoruz ve inşallah Başkan olduğumuz da güçlü ve tecrübeli kadrolarımızla bir an önce hizmet etmek istiyoruz. Esnafın artık ilgisizlikten çok sıkıldığını, bir an önce Belediyelerin yapması gereken destek ve çalışmaların acilen taleplere karşılık vererek, esnafın yanında olduğumuzu hissettirebilmemiz için bizlere oy vererek tam destek vermenizi talep ediyoruz “dedi.
BTP adayları Darıca'da vatandaşlarla buluştu, oy istedi
BTP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muharrem Can ve Darıca Belediye Başkan Adayı Cevat Demircan, Darıca'da esnaflarla görüştü.
Yayınlanma :
20.02.2024 12:14
Güncelleme :
20.02.2024 12:19


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: