Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıcalı öğrencilerin hayallerini gerçekleştirdiler!

Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, öğrencilerin hayallerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

Darıcalı öğrencilerin hayallerini gerçekleştirdiler!
18 Nisan 2019 - 09:17
Dernek yönetimi ve Türk Hava Kurumu Darıca Şubesi gerçekleştirdikleri ortak proje ile ilkokul öğrencilerinin model uçak isteklerini yerine getirdi. Etkinlikte öğrenciler model uçak yaptı ayırıca kurumun rozeti hediye edildi.
Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin ‘’Sen Ne Dilersen?’’ Proje çalışması devam ediyor. Öğrencilerin hayallerinin gerçekleştiren proje çerçevesinde Darıca Ahmet Parmaksızoğlu ilkokulu öğrencilerinin Hayalleri olan Model Uçak isteğinini yerine getirildi. Dernek Başkanı Kudret Sekban ve dernek üyeleri ile Türk Hava Kurumu Darıca Şubesi Başkanı Kazım Yıldız ile şube eğitmenleri ilkokula giderek öğrencilerin model uçak yapmalarına destek verdiler. 
Sen Ne Dilersen! projesi 
Etkinlik hakkında bilgilendirmede bulunan Dernek Başkanı Kudret Sekban şunları söyledi;’’Dileğin gerçeğe dönüştüğünü görmek her insan için unutulmaz bir deneyimdir; hele ki bir çocuk için. "Sen Ne Dilersen" Projemiz TKH Darıca temsilciliğinin sunduğu destek gibi, her kesimden insanın günden güne sağladığı katkıyla daha da büyüyor. Bir çocuğun hayalini gerçekleştirerek onun hayatına iz bırakmak amacıyla gerçekleşen projemizi çok kıymetli buldunuz ve adeta bir kelebek etkisi oluştu. Yine aynı niyette bizimle buluşan, ülkemizin dört bir yanındaki tüm gönüldaşlarımızla birlikte THK Darıca Şube Başkanı Kazım Yıldız ve ekibine teşekkür ediyoruz. Haydi hep birlikte "imkansız" kelimesini çocuklarımızın zihninden silelim. "Bu hayalim gerçekleştiyse, bundan sonrakiler neden olmasın?" diyebilsin her biri. Tüm dileklerin gerçekleşmesine çok az kaldı.’’ 
Türk Hava Kurumu Darıca Şubesi Başkanı Kazım Yıldız da etkinlikte yer alarak çocukların hayallerini gerçekleştirmekten oldukça mutlu olduklarını belirterek;’’proje ile bizleri öğrencilerle buluşturan Yaşlılar Derneği Yönetimine teşekkürlerimizi sunuyoruz.’’ Dedi. 
Ahmet Parmaksızoğlu İlkokulu idarecileri de Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ve Türk Hava Kurumu Darıca Şubesi yönetimine anlamlı projelerinden dolayı teşekkür ettiler. 
Darıca Ahmet Parmaksız ilkokulu öğrencilerinin Hayalleri olan Model Uçak çalışması sonrası sertifika ve uçakları Rozetleriyle teslim edildi.