Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıcalı öğrencilerin dilekleri yerine geliyor

Sen Ne Dilersen projesi kapsamında, Darıca Ahmet Parmaksızoğlu İlkokulu 3/A sınıfı öğrencisi Yusuf Eymen Güner’in 9 katlı pasta dileği yerine getirildi.

Darıcalı öğrencilerin dilekleri yerine geliyor
08 Mayıs 2019 - 13:41
’Sen Ne Dilersen’’ projesi ile Darıcalı öğrencilerin dilekleri bir bir yerine geliyor. Proje çerçevesinde bugüne kadar öğrencilerin, gezi, yemek, stadyumda maç izlemek gibi dilekleri yerine getirilmişti. Ahmet Parmaksızoğlu İlkokulu 3/A sınıfı öğrencisi Yusuf Eymen Güner’de 9 katlı pasta hayalinin olduğunu yazması üzerine Okul Müdürü Feyyaz Demirbaş, Güner’in hayalini gerçekleştirmek için Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ile irtibata geçti. Dernek Başkanı Kudret Sekban ve dernek üyeleri, Butik Pasta Tasarımcısı Burçin Birdane ile birlikte Yusuf Eymen Güner’e sürpriz hazırladılar. Aynı zamanda koyu bir Galatasaraylı olan öğrenci Yusuf Eymen Güner’in hayali olan sarı kırmızı renklerde hazırlanan 9 katlı pasta sınıfta arkadaşları ile birlikte kesildi. Hayali gerçekleşen Güner’in mutluluğu yüzünden okunurken hayalini gerçekleştiren sponsorlara da teşekkür etmeyi unutmadı.
Okul Müdürü Feyyaz Demirbaş, özellikle bir çocuk için dileğinin gerçeğe dönüştüğünü görmenin unutulmaz bir deneyim olduğunu ifade ederek; Ahmet Parmaksızoğlu İlkokulu Ailesi olarak, elimizden geldiğince çocuklarımızın yüreğinde yaşattığı bir dileğini gerçekleştirmek ve onlarda güzel bir anı bırakmak istiyoruz.  "Sen Ne Dilersen!" Projesi kapsamında 9 katlı pasta dileğinde bulunan 3/A sınıfı  öğrencimiz Yusuf Eymen Güner'in dileğini gerçekleştirdik. Dilek kahramanlarımız Burçin Birdane'ye ve Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Kudret Sekban'a çok teşekkür ederiz.’’ Dedi.