ŞUBE SAYISINI ARTTIRIYOR
Doğuş Grubu bünyesine katıldıktan sonra yatırımlarını hızlandıran Nusr-ET Steak House’un kurucu ortağı Darıcalı Nusret Gökçe, şu değerlendirmeyi yaptı: “Steak House’ların kalitesini tüketiciler belirleyecek. Restoranımızda 700 kişi yemek yiyor. Günlük en az 500-600 kilogram et tüketiliyor. Bu rakamları daha da yukarıya çıkarmak için elimizden geleni yapıyoruz. İstanbul Etiler dışında Ankara ve Bodrum’da da şubeler açtık. Yurtdışında şube açma girişimlerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Bu konuda doğru yer ve doğru zaman konseptiyle çalışacağız. Et restoranları kaliteden taviz vermedikleri sürece müşteri sayılarını her geçen gün arttıracaklardır.”
3 FARKLI İLDEN ET GELİYOR
KALİTE için et üretiminin de önemli olduğuna dikkat çeken Nusr-ET Steak House’un kurucu ortağı Nusret Gökçe, “Biz daha çok restoranlarımızda kullandığımız etleri Balıkesir, Afyon ve Edirne’den alıyoruz. Bu illerdeki iklim koşulları ve hayvancılık çok kaliteli şekilde yapılıyor. Biz de bu konuda uzmanlaşmış çiftliklerle çalışmalar yapıyoruz. En çok eti Balıkesir’den temin ediyoruz” dedi.
Nusr-ET’in GÜNLÜK TÜKETİMİ
Günlük ortalama ciro 90 bin.
Kişi başı en az 100-120 lira hesap ödüyor.
Bir yıllık ciro 30 milyonu aşıyor.
Günde ortalama 700 kişi yemek yiyor.
Günlük tüketilen et miktarı 500 kilogram.