Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıcalı minibüsçülere TSK Vakfından madalya

ÖZEL HABER - Darıca Özel Halk Otobüsçüleri ve Minibüsücüleri Kooperatif üyeleri, aralarında topladığı 25 Bin TL’yi TSKGV‘ye (Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı) bağışladı. Bu bağışın ardından Darıca’ya gelen TSKGV İstanbul Bölge Başkanı Emekli Tuğgeneral Nehir Aydın, minibüsçü esnafını Berat Belgesi ve madalya ile ödüllendirirken, Kaymakam Karaman’a da yapılan bağışa öncülük etmesi nedeniyle teşekkür plaketi takdiminde bulunuldu.

Darıcalı minibüsçülere TSK Vakfından madalya
17 Nisan 2018 - 12:49

Darıca Özel Halk Otobüsçüleri ve Minibüsçüleri Kooperatifi Başkanı Mahmut Kolcuoğlu ve Yönetimi,  üyeleriyle birlikte aralarında topladıkları 25 BinTL.’yi geçtiğimiz ay TSKGV’ye bağışladı.

Bu bağışın ardından Darıca’ya gelen TSKGV İstanbul Bölge Başkanı Emekli Tuğgeneral Nehir Aydın, Kaymakamlık makamında Özel Halk Otobüsçüleri ve Minibüsçüleri Kooperatifi Başkanı Mahmut Kolcuoğlu, Yardımcısı Yusuf Kara ve yöneticilerden Hakan Yılmaz’ı ziyaret ederek yaptıkları bağış nedeniyle TSKGV adına Berat Belgesi ve madalyayla onurlandırıldılar. 

Darıca Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen törende konuşan İstanbul Bölge Başkanı Emekli Tuğgeneral Nehir Aydın, katkılarından dolayı Darıca Özel Halk otobüsçüleri ve Minibüsçüleri Kooperatifi yönetimine ve üyelerine sonsuz teşekkürlerini  iletirken, ‘’ ülkemizdeki hayırseverlerin vakfımıza yaptığı bağışlar inanılmaz derecede büyük, sanayicilerimizin verdiği desteğin yanı sıra, sizler gibi küçük esnaf topluluklarının bağışları bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. bu nedenle de buradayız. Tekrar hepinize teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ise, ilçeye TSK tarafından verilen ilk madalyanın sahibi olmaları nedeniyle Mahmut Kolcuoğlu ve yönetimini kutladı. 

Darıca Özel Halk otobüsçüleri ve Minibüsçüleri Kooperatifi Başkanı Mahmut Kolcuoğlu ise yaptığı konuşmasında, TSK’nın ülkenin gözbebeği olduğunu söyleyerek,’’ TSK’nın bunca fedakarlığına rağmen bizler ne kadar bağış yapsak az kalır. Tarafımıza verilen Berat Belgesi ve madalya, bizleri onurlandırmış olup kooperatif binamızın en güzel köşesinde yer vereceğiz ‘’dedi.