Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıcalı Galatasaraylılar'dan erzak yardımı

Dünyayı saran koronavirüs salgını, ekonomik sıkıntıları da beraberinde getirdi. İşini kaybeden ve işyerini tedbir amaçlı olarak kapatan vatandaşlarımız için seferber olan kurum ve kuruluşlara sporseverlerde eklendi. Darıca Galatasaray Taraftar Grubu Ultraaslan da dağıtımının yapılması için Kızılay Şubesine erzak yarımında bulundu.

Darıcalı Galatasaraylılar'dan erzak yardımı
01 Nisan 2020 - 13:24


Darıca Galatasaray Taraftar Grubu UltrAslan üyeleri , dünyayı etkisine alan covid19 virüsüne karşı sokağa çıkamayan ve bu nedenle ihtiyaçlarını gidermeyen vatandaşlarımız için Kızılay Darıca Şube Başkanlığı’na erzak yardımında bulundu. Kolilerce erzağı kızılay şube yönetimi ve üyeleriyle birlikte ev ev dolaşarak dağıtan galatasaray Darıca ultraaslan grubu üyeleri, ‘’ Kızılay Darıca Şube Başkanlığı’na vatandaşımıza dağıtılması için erzak yardımında bulunduk. Amacımız farkındalık oluşturmak ve tüm ihtiyaç sahiplerinin gözardı edilmemesiydi.’’şeklinde konuştular. 

 

Kızılay Darıca Şubesi yönetim Kurulu Üyesi Çetin Solhan ise, Darıca Galatasaray taraftar Grubu Ultraaslan’ın sunduğu ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılması için sıundukları katkıya teşekkür ederken, ‘’ sporu zevk için yapıyoruz, Fenerbahçemiz, Galatasarayımız, Beşiktaşımız da ve bütün takımlarımız ülkemiz için var, hepsi Gazi milletimiz için var, futbolda da birlik, depremde de birlik, bir felaket anında da birlik, biz hep birlikte başaracağız. Emeği geçen, destek veren herkesten Allah razı olsun, bu kardeşlerimize de teşekkür ediyorz. türk Kızılay’ı 7/24 hizmetinizde, siz evde kalın, biz sizin adınıza hizmet yaparız’’ şeklinde konuştu.