Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıcalı dernekler buluştu!

Darıca Belediyesi ilçede faaliyet gösteren dernek başkanlarını iftar sofrasında bir araya getirdi.

Darıcalı dernekler buluştu!
14 Ağustos 2012 - 13:48
 Bayramoğlu Basın İlan Kurumu’nda düzenlenen iftar yemeği son derece neşeli bir ortamda gerçekleşirken yemeğin ardından dernek başkanlarına kısa bir selamlama konuşması yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak Darıca’ya sundukları katkılardan dolayı tüm dernek başkanlarına teşekkür etti.
 
ŞEHİRLER VE KÜLTÜRLER KAYNAŞMASI BİR MARKA OLDU 
Başkan Karabacak geçtiğimiz aylarda düzenledikleri 6.Şehirler ve Kültürler Kaynaşması’nın ülkede artık bir marka olduğuna dikkat çekerek, bu güzel organizasyonun gerçekleşmesinde dernek yönetimlerinin büyük payı olduğuna dikkat çekti.
Darıca ailesi olarak bir ay boyunca ilçeye gelen on binlerce insanı en iyi şekilde ağırladıklarını söyleyen Başkan Karabacak etkinliklerin her yıl daha büyük ilgi gördüğünü sözlerine ekledi.
 
İLYAS ŞEKER’DE KATILDI 
Darıca’da değişik etkinliklerde bulunan AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker yemeğin ardından programa katılarak dernek başkanlarıyla bir süre sohbet etti.Şeker Şehirler ve Kültürler Kaynaşması’nın ilçe adına önemli bir kazanım olduğuna dikkat çekerek, bu önemli organizasyonda emeği geçen herkesi tebrik ederken , kendisinin de zaman zaman programları izlediğini ve büyük keyif aldığını ifade etti.