İlk iç saha maçına özel olarak hazırlık yapan kulüp yönetimi, Kaptan Medya ve Organizasyon firmasıyla anlaşarak Darıca 15 Temmuz Stadı’nı balonlar ve bayraklarla süsleme kararı aldı. Stadyumun görsel olarak renklendirilmesiyle birlikte Darıca’da futbol şölenine yakışır bir ambiyans oluşturulması hedefleniyor.
Bölgenin önde gelen firmalarından biri olan Kaptan Medya ve Organizasyon’un, stadı süsleyerek unutulmaz bir atmosfer yaratması bekleniyor. Firma sahibi Murat Kaptan, gazetemize yaptığı açıklamada,
“Taraftarı olduğum kulübümüzün yuvası olan stadımızı ilk maça en güzel şekilde hazırlayacağız. Amacımız, Darıcalı taraftarlarımız ve yönetimimizle birlikte bu koca çınarı hak ettiği yer olan profesyonel liglerde görmek. İlk iç saha maçımızda stadımızı en güzel şekilde süsleyip Hendekspor karşılaşmasında galibiyetle taçlandırmak istiyoruz” dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: