Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

 Darıca sokakları şenlendi

GÖRÜNTÜLÜ HABER - Ramazan ayının gelmesiyle birlikte klarnet, darbuka ve cümbüş çalarak, Darıcalılara müzik ziyafeti çeken sokak şarkıcıları, bahşişlerini koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan sosyal mesafe kararlarına uyarak topladı.

 Darıca sokakları şenlendi
22 Nisan 2020 - 17:30


Alınan tedbirler gereği bahşiş almak adına evleri ziyareti, kapı zili çalmak gibi bulaş riski oluşturabilecek davranışlarını önleyebilmek için ramazan davulcularının tek tek vatandaşlardan bahşiş toplamasına müsaade edilmeyip, faaliyetlerine izin verilmezken, bugün Darıca sokaklarında vatandaşlara müzik ziyafeti çeken 3 vatandaş, fiziki mesafeye uyarak bahşişlerini balkon ve pencerelerden iple uzatılan sepetlerden aldılar.

 Koronavirüs salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan ve sıkılan vatandaşların da memnuniyetle karşıladığı ve kimi zaman şarkılarına eşlik ettiği 3 müzisyen,  klarnet, darbuka ve cümbüşleriyle şarkılar söyleyerek bir nebze de olsa bozulan morallerin düzelmesine neden oldular.

Ekonomik sıkıntıların da baş gösterdiği şu günlerde, evlerine bir lokma da olsa ekmek götürme çabasında olan müzisyenlere bir çok vatandaş uzaktan da olsa bahşiş vermeyi unutmadı.