Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

'Darıca'nın tamamını maça bekliyoruz'

Darıca GB’yi liderlik koltuğuna taşıyan Başkan Karabacak, tribünlerin dolmasını istiyor. Karabacak, “Darıca’nın tamamını maçımızda görmek istiyoruz. Talep olması durumunda uzak mahallerimize araç da göndeririz.” dedi.

'Darıca'nın tamamını maça bekliyoruz'
22 Kasım 2012 - 08:01
 Darıca GB Onursal Başkanı ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, gazetemizin Darıca tribünlerinin dolması için yaptığı yayınları son derece olumlu ve yerinde değerlendirmeler olarak gördüğünü belirterek, “Tribünlerin dolmasını ve takımımızın desteklenmesini biz de çok arzu ediyoruz. Bir futbolsever takımını desteklemek için başarı ister. Biz bu başarıyı da yakaladık. Tribünlerin dolması için daha ne yapabiliriz? Hiç sorumluluktan kaçmayız, bu anlamda yapmamız gereken, üzeremize düşen daha ne varsa fazlasını yaparız.” dedi.
 
‘HEDEFE KİLİTLENDİK’
Takımın artık hedefe kilitlendiğine vurgu yapan Başkan Karabacak, “İlk haftalar, güçsüz takımlarla oynadık. Rakiplerimizle maçlarımızı bekledik. Rakiplerimizle maçlarımızdan da alnımızın akıyla çıktık. Darıca GB, 12. hafta itibari ile şampiyonluğa tam anlamı ile kilitlenmiştir. Sezona başlarken de başka düşüncemiz yoktu. Artık daha emin adımlarla hedefe ilerliyoruz. Eksiklerimiz varsa bunları da gideririz. Camia olarak, Darıca ailesi olarak şampiyonluğa inanıyor ve bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz.” dedi.
 
‘SİZ YETER Kİ GELMEK İSTEYİN’
Darıca GB’nin bütün Darıca’nın, hatta istikrar ve huzur ortamı ile bölgenin temsilcisi olduğuna dikkat çeken Başkan Karabacak, “Darıca’nın bütününden taraftar bekliyoruz. Sadece merkezi ya da bir grubu değil, bütün Darıca’yı takımımızın yanında görmek istiyoruz. Darıca GB’nin maçına gelmek için uzak mahallelerden araç talebi olursa bunu da karşılarız. Yeter ki, insanlarımızın içinde Darıca’nın takımına destek olma isteği olsun. Yeter ki maça gelmek istesinler, biz her türlü hizmete hazırız.” 
 
ÇINARALTI FARKLI
Taraftar grubumuz Çınaraltı, her maçta bizim yanımızda. Onların hakkı ödenmez. 90 dakika boyunca takımımızı destekliyorlar. Tribün liderlerini ve grup üyelerini cani gönülden kutluyorum"dedi.