Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Millet Bahçesi'nde kaza yapan araç alev aldı

Darıca Millet Bahçesi'nde kaza yapan ve içerisinde 5 kişinin bulunduğu otomobil alev alarak tutuştu. Araçtakiler son anda kurtuldu.

05 Ocak 2023 - 23:27 - Güncelleme: 05 Ocak 2023 - 23:57
Araç yangını, gece saatlerinde Millet Bahçesi içerisindeki boş bir arazide meydana geldi.
4 arkadaşının da içerisinde bulunduğu 41 LN 908 plakalı otomobilin sürücüsü Kerem E., Darıca Millet Bahçesi’ndeki boş bir arazide tur atarken saha içerisindeki beton künke çarptı. Çarpmanın hemen ardından LPG’li aracın motor kısmında başlayan yangını farkeden sürücü Kerem E. ve 4 arkadaşı otomobilden inerek durumu 112 Acile bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, bir yandan da bagaj kısmında bulunan LPG Tankının gaz çıkış vanasını kapatmaya çalıştı. Gaz vanasının kapatılmasının ardından bu defada kaza nedeniyle sıkışan ön kaputu açmak için uğraş veren itfaiye ekipleri daha sonra alevlerin sardığı motora köpüklü su sıkarak yangını söndürdü.
Sürücü Kerem E., aracı kullanırken depriyaj telinin takılı kaldığını ve bu sırada da önündeki beton künke çarptığını, çarpmanın etkisiyle de aracın motor kısmının alev aldığını söyledi. 
Araçtaki yangının söndürülmesinin ardından polis, ifadelerini almak üzere sürücü ve yanındakileri karakola götürdü

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum