Darıca genelinde tüm okul kademelerinde yürütülen “Darıca Kocaman Okuyor” projesinde, öğrenciler, öğretmenler ve veliler aylar boyunca kitap okuma faaliyetlerine katıldı. Her ay belirli sayfa hedefini tamamlayan öğrencilere ödüller verildi, veliler arasında da özel yarışmalar düzenlendi. Toplam 16 milyon sayfa kitabın okunduğu “Darıca Kocaman Okuyor” projesinin final etkinliği ise bugün Darıca15 Temmuz Şehitler Stadı’nda düzenlendi. Stadı dolduran Darıcalı öğrenciler, aynı anda 15 dakika kitap okuyarak farkındalık oluşturdu. Etkinliğe öğretmenler, veliler ve ilçe protokolü de katılarak öğrencilere destek verdi.
YOĞUN KATILIM VARDI
Programa Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’ın eşi Songül Aktaş, Kocaman Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Demet Kaluç, Kocaman Grup şirket yetkilileri ve çok sayıda davetli katıldı.
KOCAMAN GRUP’A PLAKET TAKDİM EDİLDİ
Programda “Darıca Kocaman Okuyor” projesine katkı sağlayan okullar ve dereceye giren öğrenciler ödüllendirilirken, projeye sponsor olan Kocaman Grup ailesine teşekkür plaketini Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’ın eşi Songül Aktaş takdim etti.
Yorumlar
Kalan Karakter: