Darıca İstasyon Caddesi'nde yol onarımı
Havaların ısınması ile şehir genelindeki yollarda ulaşım konforunu arttırmak isteyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilçe merkezleri ile kırsal alanlarda yol bakım, onarım ve yapım çalışmalarını yoğunlaştırıyor.
Yayınlanma :
06.05.2022 10:08
Güncelleme :
09.05.2022 10:17


Ramazan ayında il genelinde olduğu gibi Gebze bölgesinde de yol onarım ve yapım çalışmalarına başlayan Büyükşehir ekipleri, Ramazan Bayramı sonrası çalışmalarını daha da arttırarak sürdürüyor. Çalışmalar dahilinde Büyükşehir Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Darıca ilçesi İstasyon Caddesinin, Belediye Hizmet Binası ve Metro İstasyon çalışmaları nedeni ile kapalı olan Cumhuriyet Meydanı tarafında yol onarımı yapıyor. Bozuk olan kısımlar sıcak asfalt yama ile yenileniyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: