Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Gençlerbirliği'nde yaşanan sessizlik taraftarları mutsuz ediyor!

Aylardır büyük sorunlarla uğraşan ve tarihindeki en kötü dönemini geçiren Darıca’nın en büyük markası olan Darıca Gençlerbirliği’nde yaşanan kötü süreç devam ediyor.

Darıca Gençlerbirliği'nde yaşanan sessizlik taraftarları mutsuz ediyor!
04 Ocak 2024 - 15:30

Futbolcuların birer birer ayrıldığı Sarı-Yeşilli ekibimizde Başkanlar Faruk Anaç ve Onur Güneri’nin de sessiz kalması, tüm Darıca G.B sevdalılarını hem kızdırıyor hem de üzüyor.

Ligde alt sıralarda bulunan ekibimiz Darıca   Gençlerbirliği’nde kötü süreç devam ediyor. Darıca Gençlerbirliği A.Ş sahipleri Faruk Anaç ve Onur Güneri’nin geçtiğimiz haftalarda yaptıkları açıklamada kulübü satın almak isteyenlerle görüşeceklerini belirtmişlerdi. 

FUTBOLCULAR AYRILDI SESSİZLİK SÜRÜYOR!

Yaşanan bu gelişmeden sonra ise sezonun devre arasına girildiğinde çok sayıda futbolcu takımdan ayrılmıştı. Ayrılan futbolcuların yerine transfer yapılmaması, takımın başında bir teknik direktörün olmaması gibi büyük sorunlarla mücadele eden ekibimizde çok kötü yürütülen bu süreçle alakalı kulüp tarafından hiç bir açıklama yapılmaması ise taraftarları mutsuz ediyor. 

Sarı-Yeşil renklere gönül veren taraftarlar, sosyal medya üzerinden “Darıca Gençlerbirliği'mizin kayıp Kulüp başkanları Onur Güneri ve Faruk Anaç sesiniz ne zaman çıkacak artık kadroda futbolcu kalmadı. N E R D E S İ N İ Z NAPIYORSUNUZ ?” paylaşımları yaparken, Başkanlar Onur Güneri ve Faruk Anaç’ın sessiz kalması tüm Darıca G.B sevdalılarını düşündürüyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum