Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca G.B yönetiminden, kulüpten ayrılan futbolcular hakkında açıklama geldi

Temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, devre arasında 7 futbolcusuyla yollarını ayırdı. Yönetim, sözleşmesini tek taraflı fesheden 3 futbolcuya adeta ateş püskürdü

Darıca G.B yönetiminden, kulüpten ayrılan futbolcular hakkında açıklama geldi
09 Ocak 2024 - 15:06 - Güncelleme: 09 Ocak 2024 - 15:08
Ekonomik kriz içerisinde olan ve yeniden satılacağı gündeme gelen temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nde sular durulmuyor. 

4 FUTBOLCUYA TEŞEKKÜR
Sarı yeşilli kulüpte Volkan Mert Korkmaz, Emirhan Tak ve Yasin Uzunoğlu alacaklarını kulübe bırakarak ayrıldı. Yunus Emre Karaman ise kulübe bonservis kazandırarak veda etti. Yönetim bu 4 futbolcuya teşekkür etti. Ancak 3 futbolcu hakkında sert açıklamalar yaptı.

MENAJER OYUNUYLA
Sözleşmesini tek taraflı fesheden Batuhan Özduran hakkında “ Kendisini profesyonel yapmış kulübümüzle olan sözleşmesini menajer oyunlarıyla hukuka aykırı şekilde fesheden Batuhan Özduran hakkında kulüp menfaatleri gereğince TFF nezdinde başvuru yapılmıştır” denildi.

KULÜBÜMÜZÜ ZARARA UĞRATTI
Furkan Birdal hakkında ise “Peşinatın tamamına yakınını sezon başında almasına rağmen teamülen sezon sonu ödenmesi gereken maç başı ücretlerini henüz alamadığı gerekçesiyle sözleşmesini tek taraflı feshederek kulübümüzü zarara uğratmıştır. Kendisinin önceliklerini kamuoyuyla paylaşır, kulübümüzün kapılarını bir daha kendisine açılmayacak şekilde kapanmış olduğunu bildiririz” denildi.

İYİ NİYETİMİZİ SUİSTİMAL ETTİ
Son olarak Mert ılıman hakkında açıklama yapan sarı yeşilli kulüp “Sözleşme henüz imzalanmadan peşinatın yarısını, sezon başında da toplamının 3’te 4’ünü alıp, sezon içinde iki ayrı hoca tarafından disiplinsiz tavırları nedeniyle kadro dışı kalmasına rağmen yöneticilerimiz tarafından affedilen oyuncumuz  Mert Ilıman, kendisine gösterilen iyi niyeti suiistimal ederek alacakları kaldığı gerekçesiyle kulübümüzle olan sözleşmesini tek taraflı feshederek ayrılmıştır. Kulübümüzün kapıları kendisine bir daha açmayacak şekilde kapattığımızı belirtir, kamuoyuna saygıyla duyururuz” denildi.

Ayrıca kulüp tarafından yapılan açıklamada Başkanlar Faruk Anaç ve Onur Güneri'nin gündemle alakalı bir basın toplantısı yapacağı da belirtildi. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum