Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

''Darıca G.B'yi Süper Lig'e çıkaracak bir düşünce yapısındayız!''

Darıca Gençlerbirliği'nin yeni teknik direktörü Oktay Derelioğlu imza töreninde çarpıcı açıklamalarda bulundu. Derelioğlu yaptığı konuşmada ''Tüm Darıca halkının desteği ile çok güzel yerlere geleceğiz. Altını çizerek belirtiyorum. Biz kısa vadeli değil uzun vadeli geldik. Bu kulübü süper lige çıkaracak bir düşünce yapısı ile buradayız'' dedi.

''Darıca G.B'yi Süper Lig'e çıkaracak bir düşünce yapısındayız!''
15 Ekim 2018 - 15:51
Darıca Gençlerbirliği'nin yeni teknik direktörü Oktay Derelioğlu imza töreninde yaptığı konuşmada ''Öncelikle Şükrü Başkanımıza, Mücahid Başkanımıza ve yönetim kuruluna teşekkür ederim. Bu takıma gerçekten büyük işler yaptılar ve yapmaya da devam ediyorlar. Darıca G.B bizim örnek alacağımız bir kulüp. Ben her zaman dışardan Darıca G.B'ye büyük bir sempati ile baktım. Burada biz sevgi ve huzur ortamı olduğunu hissettik. Burada uzun vadeli geldik. Kulüpte yeni bir yapılanma var. Allah inşallah yardımcımız olur. Biz çok çalışarak ve üreterek birşeyler yapmak istiyoruz. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Konuşarak değil çalışarak, üreterek birşeyler yapacağız''
 
ÇOK İYİ YERLERE GELECEĞİZ!
''Tüm Darıca halkının desteği ile çok güzel yerlere geleceğiz. Altını çizerek belirtiyorum. Biz kısa vadeli değil uzun vadeli geldik. Bu kulübü süper lige çıkaracak bir düşünce yapısı ile buradayız. Burası bizim kulübümüz. En büyük desteği Başkanımız Şükrü Karabacak'tan alacağımıza eminim. Darıca G.B tarihi ile tesisleri ile çoğu kulüpte olmayan imkanlar var. Çok daha iyi yerlere geleceğiz. Burada herşey mükemmel. Burada kurumsal yapımızı da büyüteceğiz. Allah nasip ederse bir üst escort izmir lige çıkarsak yeni bir stadımız olacak. Akhisar Belediyespor Süper lig'de mücadele ediyorsa, biz neden başarmayalım. Ekibimiz gayet iyi isimlerden oluşuyor. Herşey çok güzel olacak'' dedi. 
 
BU HAFTA TAKIMIN BAŞINDA OLACAK
Öte yandan Oktay Derelioğlu'nun Çarşamba günü deplasmanda oynanacak olan Kırklarelispor maçında kulübede yer alacağı da öğrenildi.