Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca G.B dirençli oyunuyla umut verdi! 2-0

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, yeni sezon öncesindeki ilk hazırlık maçında karşılaştığı yıldızlardan kurulu güçlü rakibi Kocaelispor’a 2-0 mağlup olsa da dirençli oyunuyla umut verdi.

Darıca G.B dirençli oyunuyla umut verdi! 2-0
31 Ağustos 2020 - 11:12

Kartepe Green Park Hotel Lefter Küçükandonyadis Sahası’nda oynanan mücadele Darıca G.B Teknik Direktörü Ender Alkan sahaya; Alper, Halil İbrahim, Fahrettin, Metin, Samet, Çağrı, Onuray, Emre, Berat, Nebi, Ahmet ilk 11’ini sürdü.

BİREYSEL HATADAN PENALTI

Temposu oldukça düşük geçen karşılaşmanın ilk yarısında topun ve oyunun hakimi Kocaelispor oldu. Etkili isimlerle orta sahada top yapan Kocaelispor’a karşı kontra ataklar arayan sarı yeşilliler, hücuma çıkarken yaptığı bireysel hataların cezasını çekti. Nitekim 14.dakikada yapılan top kaybında penaltı kazanan Kocaelispor 1-0 öne geçti. Her iki takım da üretkenlikten uzak bir görüntü çizerken devre atılan tek golle sonuçlandı.

İKİNCİ YARI GENÇ KADRO

Darıca G.B ikinci yarıya farklı bir ilk 11 ile sahaya çıktı. Hasan, Atakan, Yusuf, Hüseyin, Alperen, Selman, Erdem, Batuhan, Furkan, Faik, Baha ile genç ağırlıklı bir kadro ile mücadele edem temsilcimiz, güçlü rakibine karşı kora kor bir mücadele örneği gösterdi. Rakibine fazla pozisyon vermeyen genç kadro, başarılı bir sınav verdi.

MAÇTAN DAKİKA DAKİKA NOTLAR:

6: Sol kanattan gelişen Darıca G.B atağında Nebi’nin pasıyla buluşan Ahmet’in vuruşu üstten farklı şekilde dışarı gitti.

7: Organize gelişen Kocaelispor atağında ceza sahasına girer girmez vuruşunu Mesut’un şutu yan ağlarda kaldı.

14: Halil İbrahim’in kaleciye kısa düşen pasında araya giren Yaser, kaleci Alper’in müdahalesiyle yerde kaldı. Maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Dilaver, topu ve kaleciyi ayrı köşelere göndererek Kocaelispor’u 1-0 öne geçirdi.

19: Ayağına darbe alarak sakatlanan Fahrettin, oyuna devam edemedi. Hüseyin oyuna dahil oldu.

21: Berat’ın kullandığı serbest vuruşta arka direkte kafa vuruşu yapan Halil İbrahim, kaleci Bayram’ı geçemedi.

37: Sağ kanattan savunma arkasına sarkan Emre Alan’ın yerden vuruşu az farkla dışarı gitti.

43: Gol arayan sarı yeşillilerde ceza sahası yayı üzerinde topla buluşan Nebi topu ıskaladı, ardından topu önünde bulan Emre Alan’ın vuruşu savunmadan döndü.

48: Darıca G.B ikinci yarının hemen başında gole yaklaştı. Topu bir anda önünde bulan Faik, kaleciyi geçemedi.

68: Kocaelispor’da Erdinç’in ceza sahası dışından sert şutu üstten dışarı gitti.

84: Kocaelispor’da Doğan’ın kullandığı köşe vuruşunda iyi yükselen Eren’in kafa vuruşunda kaleci Hasan topu çelemeyerek topu ağlarında gördü ve fark 2’ye çıktı. Bu gol maçın skorunu tayin etti:2-0

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum