Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Farabi'nin bahçesine cami yapılacak

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesine cami yapılacak.

Darıca Farabi'nin bahçesine cami yapılacak
07 Mayıs 2020 - 19:59

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve İlçe Protokolü, bugün Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesine yapılmasını planlanan camii projesi için incelemelerde bulundu. Darıca Belediyesi tarafından yapılması planlanan cami projesinin temellerinin önümüzdeki günlerde atılması bekleniyor. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 5 Yorum
  • Orhan değerli
    3 yıl önce
    Ek bina yapında en azından millet iç içe kalabalık oluyor cami başka bir yere yap zaten hastanenin mescidi ar 60 bin kişilik camı yaptınız 60 kişi namaz kılmıyor çamlıca da 60 bin kişilik fabrika kursaydınız da 60 bin x2 120 bin kişi ekmek yeseydi
  • Halil Yavuz
    3 yıl önce
    Cami yapmaktan çok insanlar neden camiye gelmiyor bence bunun için bir araştırma merkezi yapın oraya. Çünkü camilerin safları iki safı geçmiyor. diğer camiler dolsun yer kalmayınca buraya yaparız güzel bir camii.
  • Mesut akçam
    3 yıl önce
    Artık bırakın bu din üstünden siyaset yapmayı şuanda camiden çok okula hastaneye ihtiyaç var zaten hastaneye yüz metre yakında üç tane cami var çok hizmet yapmak istiyorsanız hastaneye ek hizmet binası yapın
  • Erhan Yildirim
    3 yıl önce
    Cami yerine yetmeyen otoparka çözüm bulun
  • Erhan Yildirim
    3 yıl önce
    Civarda 2 cami var bu ne bolluk kardesim ya.Madem birseyler yapacaksin kres yap ücretsiz olsun.Huzurevi ne oldu ondan bahsedin.Karabacak döneminde otele icin peskes cekilen yer ne oldu.