Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Farabi'deki doktorlardan örnek bir dayanışma daha!

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktorları da kendi aralarında topladıkları paraları temizlik ve destek hizmetleri personellerine dağıttı.

Darıca Farabi'deki doktorlardan örnek bir dayanışma daha!
26 Nisan 2020 - 16:02
Kocaeli Devlet Hastanesi doktorlarının koronavirüs ile mücadelede en yakın çalışma arkadaşları olan temizlik ve yardımcı personellerin ek ödeme alamamasına karşı aralarında topladıkları paraları dağıtmasına Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktorları da katıldı. Aynı zamanda bazı aile hekimleri ve diğer devlet hastanelerindeki doktorlar da en yakın çalışma arkadaşlarına moral ve destek için aynı çalışmayı yaptı.
Koronavirüs ile mücadelede en ön safta mücadele eden doktorlar bu süreçte yaşadıkları tüm sıkıntılara rağmen en yakın çalışma arkadaşlarını unutmadı. Sağlık Bakanlığı'nın ek ödeme vermediği sağlık işçileri olan temizlik ve yardımcı personellere döner sermayelerinden ayırdıkları paraları bir araya getiren doktorlar bunları çalışanlar arasında eşit şekilde bölüştürmeye başladı. Kocaeli Devlet Hastanesi'nden sonra Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktorları da çalışma arkadaşlarına moral ve motivasyon için destek verdi. Aynı zamanda aile hekimleri ve bazı devlet hastanelerinin doktorlarının da bu çalışmaya katıldıkları belirtildi.
Kaynak; Özgür Kocaeli