Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'dan Erzincan'a yardım paketi

Darıca’da yaşayan Erzincanlı vatandaşlar, Yalınca Köyü Cemevi’nin ihtiyaç sahiplerine dağıtılması için yaptığı çağrıya duyarsız kalmayarak yardım paketleri gönderdi.

Darıca'dan Erzincan'a yardım paketi
10 Nisan 2020 - 18:15


Erzincan Yalınca Köyü Cemevi tarafından ihtiyaç sahibi aileler için bir süre önce yardım çalışması başlatıldı. Yurt dışında yaşayan Erzincanlı vatandaşların da katıldığı kampanyaya Darıca’dan da yoğun ilgi oldu. Kampanyadaki hedef kitlenin öncelikli olarak yardıma muhtaç yetim, öksüz, tek maaşla geçinmeye çalışan kalabalık aileler olduğu belirtilirken, bu çağrıya uzun yıllardan bu yana Darıca’da yaşayan Demircan ailesi sessiz kalmayarak destek verdi.

 

YARDIM PAKETLERİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE RENCİDE OLMAYACAKLARI ŞEKİLDE DAĞITILDI

 

Yalınca Köyü Cemevi Başkanı Selçuk Güzel, “ Türkiye geneli hatta yurt dışında yaşayan Erzincanlı hemşehrilerimiz bu kampanyamıza sağolsunlar yoğun destek verdiler, Darıca’da da başta Demircan Ailesi olmak üzere bir çok vatandaşımız sesimizi duyarak bu çorbada tuzları oldu. Bugün yardım çalışmamızın ilk startını verdik. 160 ihtiyaç sahibi ailelere yardım paketlerini ulaştırdık. Değerli canlarımız sesimize ses oldular. Öncelikle aciliyeti olan ailelerimize ve kalabalık olup da tek maaşı olan insanlarımıza ulaştırdık. Yardım faaliyetimiz devam edecek. Daha çok aileye hatta çevre köylerimizden  Mertekli Köyü, Günbağı Köyü,Tatlısu Köylerine de ulaşarak yardım malzemelerimizi ilettik. Bölgemizde bulunan bir çok aileye daha ulaşmayı amaçlıyoruz, hedefimiz Bin aileye ulaşmak .Bizler Yalınca Köyü Cemevi ve Derneği olarak öncülük yapan canlara sonsuz teşekkürler ediyoruz.” dedi.