Darıca’da Karadeniz rüzgârı esecek
Darıca Trabzonlular Derneğinin öncülüğünde 16 Eylül’de Darıca’da gerçekleşecek olan 2. Gençlik şöleni öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Darıca Trabzonlular Dernek Başkanı Umut Sağlam, herkese gençlik şölenine davet etti
Yayınlanma :
21.08.2023 11:30
Güncelleme :
21.08.2023 11:30


TOPLANTIYA KATILIM YOĞUN OLDU
Basın toplantısına Darıca Trabzonlular Dernek Başkanı Umut Sağlam'ın yanı sıra, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Dinç, Gebze Trabzon Beşköylüler Dernek Başkanı Halil Bulut, Darıca Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Mesut Koca, Gebze Trabzon Köprübaşı Pınarbaşılılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Kaldırım, Gebze Maçkalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Coşkun Aydın, Darıca Şalpazarı Kabasakal Köyü Yardımlaşma Derneği Başkan Vekili Yakup Kaval, Şalpazarlılar Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Öztürk katıldı.
“BÜTÜN VATANDAŞLARIMIZI BEKLİYORUZ”
Darıca Trabzonlular Derneği Başkanı Umut Sağlam, basın mensuplarını kahvaltı programında ağırlayarak yapılacak şölen hakkında bilgiler verdi. Toplantıda konuşan Sağlam, “Biz burada daha geniş kitlelere ulaşarak daha çok insanımızla hasbihal ederek, güzellikleri hepbirlikte yapalım istiyoruz. Bütün vatandaşlarımızı programımızda Darıca Sahilimizde görmek istiyoruz. Gençlik konserimizde Koliva ile anlaştık,Samet Piyaleoğlu ile anlaştık. O da yeni parlayan bir kardeşimiz. Özellikle onu tercih ettik. Bizden şöyle bir ricası oldu; ‘Klibimi burada çekiphem Darıcalılara hem de Trabzonlulara mal etmek istiyorum’ dedi. Biz de elimizden geleni yapacağımızı söyledik. Allah izin verirse 16 Eylül’de bu güzel festivalde beraber olacağız” dedi.
“GENÇLERİMİZ GÜZEL VAKİT GEÇİRECEK”
Gebze Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Dinç ise “İnşallah program amacına ulaşır. Allah muvaffak etsin, rabbim utandırmasın. İnşallahgüzel bir program olacaktır ve gençlerimiz de güzel vakit geçirecektir. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.
KOLİVA VE SAMET PİYALEOĞLU SAHNE ALACAK
Gençlik Şöleni, 16 Eylül Cumartesi günü Darıca Duduyev Parkı Amfi Tiyatro'da gerçekleşecek. Gecede Karadeniz müziğinin güçlü sesi Koliva ve Samet Piyaleoğlu sahne alacak.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: