Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da çantasını çaldıkları kadını yerlerde sürüklediler

Darıca İstasyon Caddesi üzerindeki özel bir bankanın şubesinden çıkan H.Ö. isimli bayan(40), çantasını alıp kaçmak isteyen kapkaççıların kullandığı aracın kapısını bırakmadı. Çantasını çaldıkları kadını bir süre yerlerde sürükleyen kapkaççılar daha sonra ara sokaklara girerek gözden kayboldular.

Darıca'da çantasını çaldıkları kadını yerlerde sürüklediler
13 Ağustos 2020 - 17:10

Bugün akşam saatlerinde, Kazım Karabekir Mahallesi, İstasyon Caddesi üzerindeki özel bir bankanın şubesindeki işlemlerini tamamladıktan sonra dışarıya çıkan ve bir akaryakıt istasyonunda çalıştığı öğrenilen H.Ö., bir iki adım attıktan sonra kendisini takip eden 2 kişi tarafından çantası çalınmak istendi.

Bir ucundan tuttuğu çantasının çalınmaması için uzun süre direnen H.Ö., daha sonra otomobillerine binen hırsızlar tarafından metrelerce yerlerde sürüklendi. 

H.Ö.'nün bir süre sonra çantasını bırakmasının ardından  hızla gözlerden kaybolan hırsızların peşine düşen polis, bankanın güvenlik kamerasını incelemeye aldı.

Hırısızlar tarafından yerlerde sürüklenen H.Ö.'nün vücudunun çeşitli yerlerinde sıyrıkların olduğu belirtilirken, çalınan çanta içerisinde 20 bin TL ile birlikte cep telefonu ve banka kartlarının olduğu öğrenildi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum