Darıca'da Anne ve çocuklar birlikte zumba yaptı
Halk sağlığını ve yaşam kalitesini artırmaya yönelik bir organizasyon olan Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında Darıca Belediyesi, farkındalık oluşturmak amacıyla birçok organizasyona ev sahipliği yaparken anne ve çocuklar aynı anda zumba yaptı.
Yayınlanma :
20.09.2021 11:23
Güncelleme :
20.09.2021 11:27


ANNE VE ÇOCUKLAR AYNI ANDA SPOR YAPTI
Avrupa ve dünya genelinde çevreci ve sürdürülebilir ulaşım çözümleri ile sürdürülebilir hareket alternatiflerinin teşviki ve farkındalık oluşturulması amacıyla kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası dolayısıyla Darıca Belediyesi, kurs merkezlerinde farkındalık oluşturmak adına çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi. Sırasöğütler’de bulunan Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kadın ve Çocuk Spor Merkezi’nde eğitim gören anne ve çocuklar aynı anda zumba ve aerobik etkinliği yaptı. Anne ve çocuklar bir arada hem eğlenirken hem de sağlıklı bir yaşam sürebilmesi amacı ile spora ve hareketli bir yaşama dikkat çektiler.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: