Darıca’da 900 çocuk sünnet oldu
Darıca Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen sünnet şöleni bu yıl da coşkuyla gerçekleşti. 900 çocuğun erkekliğe ilk adımını attığı şölene binlerce kişi katılırken Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da ailelerin mutluluğuna ortak oldu.
Yayınlanma :
08.08.2022 15:10
Güncelleme :
08.08.2022 15:10


SÜNNET ÇOCUKLARI ŞEHİR TURU ATTI
Şölen öncesinde sünnet olan çocuklar Darıca Belediyesi’nin üstü açık otobüsüyle şehir turu attılar. AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da otobüse çocuklarla birlikte binerek vatandaşları selamladılar. Konvoy eşliğinde şölenin gerçekleştiği Nenehatun Ahmet Çalık Spor Kompleksi’ne gelen çocuklar unutulmaz bir gün yaşadılar. Kuran tilavetiyle başlayan sünnet şöleninde çocuklar için birçok farklı aktivite düzenlenirken şölen oldukça renkli görüntülere sahne oldu.
BAŞKAN BIYIK AİLELERİN MUTLULUĞUNA ORTAK OLDU
Sünnet şölenine katılarak çocukları ve ailelerini yalnız bırakmayan ve selamlama konuşması yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, sünnet geleneğini yaşatmaya devam edeceklerini belirterek “Bu yıl 900 çocuğumuzun sünnetini gerçekleştiriyoruz. Bir geleneği hep beraber yaşatıyoruz. Geçmişten aldığımız bu geleneği gelecek kuşaklara aktarmak istiyoruz. Öncelikle bu etkinliğe katıldıklarından dolayı kıymetli çocuklarımıza ve değerli ailelerine teşekkür ediyorum. Sünnet şöleni ile erkekliğe adım atan yavrularımıza da bundan sonraki hayatlarında başarılar ve mutluluklar diliyorum. Sünnet hem örf ve adetlerimizin hem de inancımızın bir gereği. Sünnet cemiyetlerini gerçekleştireceğimiz geleceğimizin teminatı çocuklarımızın hepsine geçmiş olsun diyor ve gözlerinden öpüyorum. Rabbim bizlere onların damatlıklarını de görmeyi nasip etsin inşallah.
İMKANLARIMIZI ÇOCUKLAR İÇİN SEFERBER EDECEĞİZ
Sosyal belediyecilik anlayışı ile bu tür etkinliklerde her zaman daha sık bir arada olacağız. Çünkü biz her zaman çocuklarımızın bu unutulmaz günlerinde yanlarında olmak istiyor ve bu geleneğimize de sahip çıkmayı, Darıca Belediyesi olarak üzerimize bir vazife biliyoruz. Gönül Belediyeciliği hedefiyle çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmeleri için gayret gösterecek ve tüm imkanlarımızı onlar için seferber edeceğiz. İçerisinde bulunduğumuz bu güzel spor kompleksini de sevgili gençlerimiz için inşa ettik. Biz hizmet bayrağını teslim aldığımız günden itibaren sizlerin refahı, mutluluğu ve daha güzel bir Darıca’da yaşamanız için gece gündüz demeden canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve beraberindeki heyet program sonunda sünnet olan çocuklara hediyelerini takdim ederken çocuklar da sahne gösterileriyle doyasıya eğlendiler. Şölende Çocuk Sanatçısı Gönül Kazancı Yeprem’in verdiği konser de çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı. Şölen alanında çocuklar için oluşturulan şişme oyun grupları ve çocuk bandosu ile yüz boyama etkinliği gibi farklı aktivitelerle de çocuklar gönüllerince eğlendiler.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: