Darıca'da 13 kişi boğulmaktan kurtarıldı
KOSKEM liderliğinde Kocaeli sahillerinde görev yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri geçtiğimiz hafta 172 vatandaşı boğulmaktan kurtardı
Yayınlanma :
16.08.2022 10:57
Güncelleme :
18.08.2022 12:55


SAĞLIK HİZMETİ DE VERİLİYOR
Ekipler hafta sonu da dahil olmak üzere sahillerde görev yapıyor. Yoğun geçen haftada Cebeci’de 68, Kovanağzı’nda 13, Kumcağızda 42, Kerpe’de 7, Sarısu’da 5, Seyrek’te 4, Bağırganlı’da 8, Karamürsel’de 12, Darıca’da 6 ve Bayramoğlu’nda 7 kişi olmak üzere toplam 172 vatandaş boğulmaktan son anda kurtarıldı. Kurtarmanın yanı sıra KOSKEM görev bölgelerinde 39 vatandaşa da ambulans birimlerince sağlık hizmeti verdi. KOSKEM ekipleri 15 Haziran’dan bugüne kadar ise 1.618 kişiyi boğulmaktan kurtardı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: