Darıca Belediyesi vatandaşlar için sıcak yemek dağıtımına başladı
Doğalgaz kesintisi nedeniyle evlerinde yemek yapamayan vatandaşlara yönelik sıcak yemek desteği başlatan Darıca Belediyesi, süreç boyunca her gün 12.00-20.00 saatleri arasında belediyeye ait aşevinde sıcak yemek dağıtacak.
Yayınlanma :
30.12.2024 15:38
Güncelleme :
30.12.2024 15:38


12.00-20.00 SAATLERİ ARASI AÇIK OLACAK
Darıca Belediyesi yaptığı açıklamada aşevinin her gün 12.00-20.00 saatleri arası vatandaşlara sıcak yemek desteğinde bulunacağını belirtirken gelen vatandaşlar ücretsiz bir şekilde yemek yiyebilecek. Süreç boyunca vatandaşların her konuda yanında olan Darıca Belediyesi'nin aşevi uygulamasıyla evlerinde yemek yapamayan ihtiyaç sahiplerinin doğalgaz akışı sağlanana kadar her gün sıcak yemek desteğini sürdüreceği belirtildi. Aynı zamanda sıcak yemek ile birlikte vatandaşlara ısıtıcı ve tüp desteğinde de bulunacak olan Darıca Belediyesi, süreç boyunca vatandaşların yanında olacağını ve yaraları birlikte sarmaya devam edeceklerini açıkladı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar 2
Kalan Karakter: