Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Belediyesi'ne 20 yıl hizmet vermişti

Darıca Belediyesi'nde şantiye şefi olarak çalıştıktan sonra emekliye ayrılan ve geçtiğimiz nisan ayında hayatını kaybeden Muammer Gökburun'un adı, bir parkta yaşatılacak

Darıca Belediyesi'ne 20 yıl hizmet vermişti
16 Kasım 2020 - 01:56
Darıca Belediyesi'ne 20 yıl boyunca hizmet veren ve son olarak şantiye şefliği görevinde bulunan Muammer Gökburun 1 yıl önce emekli olmuştu. 
Emekliliğinin üzerinden çok uzun bir süre geçmeden geçtiğimiz nisan ayında geçirdiği beyin kanaması sonrası hastaneye kaldırılan ve 7 gün yattığı yoğun bakımda tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 55 yaşında hayatını kaybeden Muammer Gökburun'un adı Nenehatun Mahallesi'ndeki bir parka verildi.
Merhum Muammer Gökburun'un isminin yazıldığı tabela, Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Başkan Yardımcılarından Ayhan Naci Yılmaz, Abdullatif Özkan ve Gökburun'un yakınlarının katıldığı sade bir törenle  Nenehatundaki parkın girişine asıldı.
Başkan Muzaffer Bıyık, burada yaptığı konuşmasında, '' Geçtiğimiz aylarda Hakk’ın Rahmetine kavuşan Muammer Gökburun abimizin mahallesi Nenehatun’da ki parkımıza meclis kararı ile ismini vererek adını yaşattık. Rabbim rahmetiyle muamele eylesin inşallah.'' dedi. 
Gökburun Ailesi ise, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'a ve tüm meclis üyelerine bu yönde aldıkları karar nedeniyle teşekkür ettiler.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum