Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Balıkçı Barınağı'nın tamamlanması için 650 bin Euro gerekiyor

Darıca Balıkçı Barınağı'nın, 650 Bin Euro’ya ihtiyaç olduğu paranın temin edilir edilmez tamamlanacağı açıklandı.

Darıca Balıkçı Barınağı'nın tamamlanması için 650 bin Euro gerekiyor
02 Kasım 2022 - 11:12
Darıca Belediyesi eski Belediye Başkanı Şükrü Karabacak tarafından 10 yıl önce Mini Marina Projesi kapsamında yapımına başlanan ve balıkçıların sorunlarının çözümünün hedeflendiği Dudayev Parkı'ndaki Balıkçı Barınağında sorunlar bitmek bilmiyor.

Bağlı duran sandalların motorlarının çalındığı vatandaşların iddialarına göre fuhuş yapıldığı da söyleniyor. Balıkçı barınağındaki yaşanan olumsuzluklar Darıca Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısında da görüşüldü. CHP Grubu barınakla ilgili verdiği önergeyi Darıca Belediyesi Başkan Yardımcısı Abdüllatif Özkan cevaplandırdı.

Özkan barınakta hertürlü tedbirin alındığını yeterli ışıklandırmanın bulunduğunu söyledi. Yıllardır devam eden mahkemenin belediye lehine sonuçlandığını burada balıkçılara yer ayrılmasının planının onaylandığını söyleyen Özkan; ‘’ Buranın bitirilmesi çok maliyetli. Burası için 650 Bin Euro’ya ihtiyaç var. Bu parayı temin eder etmez çalışmalara başlayacağız. Tavsiyem sandalları olan vatandaşların motorlarını açıkta bırakmasınlar.’’ dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum