Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Ardahanlılar 'Gönül Buluşmalarının' ilkini gerçekleştirdi

Darıca'da kurulu bulunan STK’lar ve yöresel derneklerin başkanları ve temsilcileri Darıca Ardahan İl Derneğinin ev sahipliğinde ‘Gönül Buluşmalarının’ ilkini gerçekleştirdi.

Darıca Ardahanlılar 'Gönül Buluşmalarının' ilkini gerçekleştirdi
05 Temmuz 2021 - 19:24
Pandemi nedeniyle uzun süredir bir araya gelemeyen STK ve yöresel dernek başkanları Darıca Ardahan İl Derneğinin ev sahipliğinde hafta sonu düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldiler. Kahvaltı programını Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ta katıldı. 

Çok sayıda dernek başkanının katıldığı gönül buluşmalarının ilkinde söz alan Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ‘Toplamların dayanışma ve yardımlaşma hislerini en net şekilde ortaya koydukları platformlar derneklerimizdir. Pandemi sürecinde İlçemizde yaşanan tüm olumsuzluklara derneklerimizin katkılarıyla kısa sürede çözümler bulduk. Büyük bir özveri ile bizlere katkı sağlayan dernek yöneticilerimize teşekkür ediyoruz, bundan sonraki süreçte de yine dernek başkanlarımızla koordinasyonumuzu daha da güçlendirerek ilçemize ve ilçemiz halkına hep birlikte hizmet edeceğiz.’ dedi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise yaptığı kısa konuşmada ‘Dernek yapılanmaları ve sivil toplam kuruluşları medeniyetin ve toplumsal uzlaşının merkezleridir. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana sizlerle birlikte belediyemizin tüm olanaklarını kullanarak ilçemizin sorunlarına köklü ve kalıcı çözümler üretiyoruz, bizlere verdiğiniz destek ve katkılar ile güzel ilçemiz darıca her geçen gün daha yaşanılabilir bir kent haline geliyor derneklerimizin ve halkımızın hizmetkarı olarak 24 saat hizmetkarınızız Darıca Ardahanlılar Derneğinin düzenlediği Gönül Buluşmalarının ilkinde sizlerle birlikte olmak keyif verici bundan sonraki süreçte daha sık bir araya gelmeyi ve Gönül Buluşmalarının belirli aralıklarla geleneksel hale gelmesini umuyorum.’ dedi.

Gönül Buluşmalarının ilkine ev sahipliği yapan Darıca Ardahan İl Dernek Başkanı Bülent Işık ise konuşmasında şu sözlere yer verdi. ‘ Davetimize katılan sayın kaymakam ve belediye başkanımıza, Darıca da kurulu derneklerimizin başkan ve yöneticilerine katılımlarından ötürü teşekkür ediyoruz. Darıca da yaşayan Ardahanlılar olarak Gönül Buluşmalarını farklı konuklarla sık sık tekrar edeceğiz. Amacımız Türkiye’de 37 Vilayetten büyük İlçemizin ortak akıl ve ortak çözüm yollarıyla daha yaşanılabilir, yaşayan insanlarının daha mutlu ve huzurlu olmasına katkı sağlayabilmek yeşil ile mavinin Marmara’da buluştuğu nadir noktalardan biri olan Darıca’da yaşamanın insanlara keyif verdiğini tüm Türkiye’ye ve hatta Dünya’ya duyurmak istiyoruz. Dernekçilik, sosyal dayanışma ve yardımlaşma, sorunlara çözüm bulma başlıklarında dernek yöneticileri olarak üzerimize düşen her görevde kaymakamlığımızın, belediyemizin başta hemşerilerimiz olmak üzere tüm Darıcalıların hizmetinde olmaktan mutluluk duyacağız.’ şeklinde konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum