Darıca Ardahan İli Güzçimeni Köyü Derneği açıldı
Dernek başkanlığını bölgemizin sevilen simalarından Uğur Kaya’nın yaptığı Darıca Ardahan İli Güzçimeni Köyü Derneği bugünden itibaren resmen faaliyetlerine başladı.
Yayınlanma :
09.02.2021 11:34
Güncelleme :
09.02.2021 11:34
Darıca Ardahan İli Güzçimeni Köyü Derneği yönetimi ise şu isimlerden oluştu; Uğur Kaya (Başkan), Orhan Öztürk, Hükümdar Aygün, Oktay Kayabaşı, Ümit Yılmaz, Selçuk Bilgin ve Mehmet Karademir.
Başkan Uğur Kaya kimdir?
1971 yılında Ardahan Güzçimeni Köyünde doğan Uğur Kaya ilk ve orta öğrenimini burada tamamladıktan sonra 1984 yılında Darıca’ya taşındı. 37 yıldır Darıca’da ikamet eden Kaya, uzun yıllar garson olarak hizmet sektöründe çalıştı, hali hazırda ise Darıca’da kıraathane işletmektedir. Geçmiş dönemde de Darıca Ardahanlılar Derneği’nde hizmet veren Kaya evli ve 2 çocuk babasıdır.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: