Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca ailesi, Aydoğan'a veda etti

Van’a tayini çıkan Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan Darıca’ya veda etti. Darıca Protokolü Hasan Aydoğan için  veda kahvaltısı düzenledi.

Darıca ailesi, Aydoğan'a veda etti
17 Temmuz 2018 - 15:37
Darıca İlçe Emiyet Müdürü olarak 4 yıl 10 ay görev yapan son kararname ile Van’a atanan Hasan Aydoğan için ilçe protokolü tarafından veda kahvaltısı düzenlendi. Darıca Mavera Park Restaurant’ta düzenlenen kahvaltıda konuşan Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan yaklaşık 5 yıl önce ilçeye atandığında 150 bin olan nüfusun bugün 220 bin olduğunu ilçe olarak bu yoğunlukta herkesin destek ve gayratlariyla başarılı çalışmalar yaptıklarına inandıklarını söyledi. Aydoğan;’’ Darıca başlıbaşına metropol bir ilçe oldu bu nedenle her kurumun çok iyi çalışması gerekiyor. Biz emniyet teşkilatı olarak iyi çalıştığımıza inanıyorum. Suç istatiğinde yüzde 10 düşüş var ilçemizde bunda herkesin büyük emeği var bize destek veren herkese teşekkür ediyorum.’’ Dedi.
İlçe Kaymakamı Ömer Karaman da konuşmasında devlet kademesinde görevlerin gelip geçici olduğunu önemli olanın iz bırakmak olduğunu ifade ederek Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan’ın birlik beraberlik ve işbirliği içinde güzel bir ekip çalışması sergilediğini söyledi. Karaman Aydoğan’a başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederek bundan sonraki görevinde başarışlar diledi.
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ta;’’ gelişler güzel ayrılışlar hüzünlüdür. Hasan Aydoğan ile güzel çalışmalara imza attı gayretlerini çok iyi biliyoruz. Birlik beraberlik içinde güzel bir ekip çalışması sergiledi kendisine teşekkür ediyor bundan sonraki görevinde kendisine başarılar diliyorum.’’ Şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Hasan Aydoğan’a protokol tarafından hediye takdimi yapıldı. Veda Kahvaltısına; Kaymakam Ömer Karaman, Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, kamu kurum ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri katıldı.