Geçtiğimiz sezon Çayırovaspor forması giyen ve attığı gollerle adından söz ettiren Alperen Topçular ile Darıca Türkelispor’da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Burak Taşdemir, Darıca 1934 Gençlerbirliği ile resmi sözleşme imzaladı. Alperen, geçen sezonda Çayırovaspor formasıyla çıktığı 27 maçta 20 kez fileleri havalandırarak başarılı bir sezon geçirmişti. Aynı şekilde Burak Taşdemir de Darıca Türkelispor’da 27 maçta attığı 27 golle adından sıkça söz ettirmişti.
İmza töreni, kulüp binasında düzenlenirken, Kulüp Başkanı Abdullah Poyraz ve Başkanvekili Maşuk Sarı da törende hazır bulundu. Yeni transferler ile birlikte Darıca 1934’ün hücum gücünü önemli ölçüde artırması bekleniyor.
İmza töreninde konuşan Başkan Abdullah Poyraz, “Yeni sezona güçlü bir kadro ile başlamak istiyoruz. Hedefimiz sadece BAL Ligi’nde mücadele etmek değil, şampiyon olmak istiyoruz. Bu doğrultuda önemli transferler gerçekleştiriyoruz. Alperen ve Burak gibi yetenekli oyuncuları kadromuza kattığımız için mutluyuz. Her iki futbolcumuzun da takımımıza ciddi katkılar sağlayacağına inanıyoruz” dedi.
Başkanvekili Maşuk Sarı ise yaptığı açıklamada, “Güçlü bir yönetim ve kararlı bir teknik kadro ile yeni sezona hazırlanıyoruz. Taraftarımıza umut verecek, mücadeleci ve savaşan bir takım izlettireceğiz. Yeni transferlerimiz camiamıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
Yeni transferler Alperen Topçular ve Burak Taşdemir de Darıca 1934 Gençlerbirliği forması giyecek olmanın heyecanını yaşadıklarını belirterek, takıma katkı sağlamak ve hedeflere ulaşmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler
Yorumlar
Kalan Karakter: