Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Dadaşlar, Rektör Cantürk'ü ağırladı 

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin koordinesinde, Kocaeli Üniversitesinin ev sahipliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı iş birliğinde 15 paydaş üniversitenin katılımı ile 26-27 Şubat 2024 tarihlerinde Kocaeli Kongre Merkezinde  gerçekleştirilecek olan Marmara Kariyer Fuarı hazırlıkları kapsamında Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Nuh Zafer Cantürk ve MARMARAKAF Yürütme Kurulu Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonunun misafiri oldu. 

Dadaşlar, Rektör Cantürk'ü ağırladı 
23 Şubat 2024 - 14:36
Toplantı KEDFE’ye ait Körfez Kirazlıyalı’daki federasyon binasında gerçekleştirildi. Toplantıya Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Nuh Zafer Cantürk, Rektör Danışmanı rof.Dr.Levent Atalı, KEDFE Başkanı Tekin Dursun, Kariyer Geliştirme, Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof.Dr.Bilsen Bilgili, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Hasan Akpınar, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Hakan AKKUŞ, Öğrenci İşleri Daire Başkanı  Alparslan OKÇU, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Bilal Yavuz Demirkaya’nın yanı sıra Dernek başkanları, KEDFE Yönetim Kurulu üyeleri ve Erzurumlu iş insanları katıldı. 

KEDFE BAŞKANI DURSUN: NE ZAMAN GÖREV DÜŞERSE YAPMAYA HAZIRIZ
KEDFE Başkanı Tekin Dursun Kocaeli’deki Erzurumlular olarak her zaman Kocaeli Üniversitesi ile iş birliğinde olduklarını, ne zaman görev düşerse yapmaya hazır olduklarını dile getirdi. Özellikle son dönemlerde Kocaeli Üniversitesi ile yapılan iş birliği faaliyetlerinden bahseden Dursun “Her yıl 150 öğrencimize burs vermekteyiz. Bu yıla özgü olmak üzere Kocaeli Üniversitesinde eğitim gören 10 Filistinli ve Gazzeli öğrencimizi de bu sayının içerisine dahil ettik. Pandemi döneminde üniversitelerin uzaktan eğime geçmesi neticesinde 80 adet tableti üniversitemize bağışladık. Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü uygulama mutfağını hem fiziki olarak hem de teknik açıdan donatarak üniversitemizin ve öğrencilerimizin hizmetine sunduk. Kocaeli Üniversitesi Afet ve Hazırlık Birimi ile “Afet farkındalığı ve afet gönüllülüğü” konusunda ortak yazdığımız YEDEP Projesi ile üniversitemiz ile iş birliği içerisinde olmaya gayret gösteriyoruz. Yine Kocaeli Üniversitesinde ve Gebze Teknik Üniversitesinde eğitim gören 40 civarında Filistinli ve Gazzeli öğrencileri bir araya getirerek moral yemeği düzenledik. Bununla birlikte bizlere görev düşmesi halinde her daim hazır olduğumuzu belirtmek isterim” şeklinde konuştu.  Kariyer Fuarı için de iş adamlarımızın desteği bir stant kuracaklarını dile getiren Dursun, Marmara Kariyer Fuarının ilimiz ve Ülkemiz için başarıyla tamamlanmasını ve hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. 

CANTÜRK: TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK FUARI
Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Nuh Zafer Cantürk İSE yaptığı konuşmada Dadaşların davetine icabet etmekten ve bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken “ Türkiye’nin en büyük fuarı olma niteliğindeki böyle bir fuara ev sahipliği yapmanın büyük sorumluları var, üniversite ekibimizle, kurum ve kuruşlarımız ve STK’ların katkılarıyla bunun üstesinden geleceğimize inanıyorum. Tüm hazırlıklar yapıldı. Öğrencilerimizin kariyerlerini geliştirecekleri, gelecek planları için stant açacak firmalar ile iyi diyaloglar kurarak kendileri açısından bu fuardan üst düzeyde faydalanacaklar” diye konuştu. 

TÜM PAYDAŞLAR KATKI VE DESTEK VERECEK
MARMARAKAF’a iş dünyasından büyük bir olduğunu ve beş yüzün üzerinde firmanın stant açacağını ve toplamda fuara 1071’in üzerinde firmanın kayıt yaptırdığını belirten Rektör Cantürk, tüm paydaşların katkı ve destekleri ile bu büyük organizasyonu tamamlayacaklarını ifade etti. Misafirlerine cağ kebap ve kadayıf dolması ikram eden Dadaşlar, Rektöre Cantürk’e ve üniversite yönetimine davetlerine icabetleri için de ayrıca teşekkürlerini belirttiler.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum