Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

'' Çocuklar gülsün'' diye proje üretiyor

Sosyal Sorumluluk projeleriyle sıklıkla adından söz ettiren ve eğitimci kimliğiyle tanınan Nuray Küfüdür, bu defa da Gebze Denizli Köyü’ndeki ilkokul çocuklarının gönlünü fethetti.

13 Haziran 2022 - 11:00 - Güncelleme: 13 Haziran 2022 - 11:20
Uzun zamandan bu yana öğretmenlik ve özel okullarda yöneticilik yaptıktan sonra ticarete atılarak Gebze’deki İlk İz Estetik ve Güzellik Merkezi’nin kurucu ortaklığını üstlenen  Nuray Küfüdür’ün ismi, özellikle yaptığı sosyal sorumluluk projeleriyle biliniyor.
Geçmişte de bir çok sosyal sorumluluk projelerinde gönüllü olarak yer alan Küfüdür, devlet okullarına bağışladığı kütüphanelerin ardından çocuklarla olan bağını koparmayarak bahar şenlikleri adı altında etkinlikler düzenledi
Geçtiğimiz haftalarda engelli çocuklar için başlattığı şenliklere, önceki gün de Gebze Denizli Köyü İlkokulu’ndaki öğrencilerle devam eden Nuray Küfüdür, okul bahçesinde kendisini bekleyen çocuklara yüzlerce top ve şekerleme dağıttı.
Denizli Köyü’nde animasyon ekibi ve çocuklarla birlikte eğlenmeyi de ihmal etmeyen Nuray Küfüdür, sosyal sorumluluk bilincinin kendisinde hiç bir zaman tükenmeyeceğini ve bu konuda üzerine düşen ne varsa seve seve yerine getireceğini belirterek, ‘’ Benim için önemli olan çocukların mutluluğu, bu mutluluğu onların gözlerinde ve yüzlerinde görmek benim bütün yorgunluğumu üzerimden alıp götürüyor. Bu yöndeki çalışmalarımı devam ettireceğim ‘’ dedi

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum