Çitten atlamak isteyen kedinin karnına demir çubuk saplandı
Darıca’da bir bahçenin çitinden atlamak isterken karnına saplanan demir çubuklar nedeniyle bulunduğu yerde asılı kalan yavru kedi, Darıca Belediyesi’ne ait ‘’Hayvan Refahı Ekibi’’ tarafından kurtarıldı.
Yayınlanma :
14.07.2021 00:18
Güncelleme :
14.07.2021 00:41
Canı yandığı ve bulunduğu yerden kurtulamadığı için sürekli olarak miyavlayan yavru kediyi fark eden çevredeki bina sakinleri, itfaiyeyi arayarak yardım istediler. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, çit üzerinde asılı kalan kedinin karnına demir çubuk saplandığını fark ederek, belediyenin veteriner müdürlüğüne haber verdi. Kısa süre içerisinde olay yerine gelen Darıca Belediyesi’ne ait Hayvan Refahı Ekibi, yavru kediyi saplandığı yerden yaralı olarak kurtararak, tedavisi için veterinere götürdü.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: