Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Çiler'den GTO Vakfı'na çağrı: Deprem bölgesine okul yaptıralım!

Gebze Ticaret Odası'nın toplantısına katılan CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, deprem bölgesine okul yapılması için GTO Vakfı Mütevelli Heyetine çağrıda bulundu.

Çiler'den GTO Vakfı'na çağrı: Deprem bölgesine okul yaptıralım!
27 Aralık 2023 - 17:18
Gebze Ticaret Odası (GTO) yılın son meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya CHP Kocaeli Milletvekili ve GTO Onursal Başkanı Nail Çiler’de katıldı.
Meclis toplantısı öncesinde ise GTO Vakfı Mütevelli Heyet Toplantısı gerçekleşti, divan başkanlığını Oğuz Şerifalioğlu yaptı.
İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantı da GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş’ın açılış konuşması sonrası Milletvekili Nail Çiler de bir konuşma yaptı.
GTO Vakfı Mütevelli Heyetinin toplantısına katılmak üzere Ankara'dan izin alıp geldiğini belirten Nail Çiler, ‘’12 askerimizi terör saldırısı sonrası şehit oldu, Allah'tan rahmet diliyorum. GTO Vakfı Mütevelli Heyetimiz önemli çalışmalar yapıyor. 6 Şubat depreminde oda olarak yaptığımız hizmetler, çalışmalar ortada. Bölgeye 125 TIR yardım malzemesi gönderdik. Depremzedelere her türlü destek vermek için hep birlikte çalıştık.
Deprem bölgesine eğitim kuruluşu yapmamız gerekiyor. Odanın parası var. Üzerine ben ve arkadaşlarım 2 milyon tamamlayacağız. Yeter ki yapmak için karar alalım’ ’dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum