Çiftçi koltuğunu minik başkan Efe’ye devretti
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu Güzeltepe İlkokulu 4.sınıf öğrencisi Efe Doğan’a devretti.
Yayınlanma :
22.04.2022 17:07
Güncelleme :
22.04.2022 17:07


Minik Efe, Başkan Çiftçi ile el sıkışarak Başkanlık koltuğunu kısa süreliğine devraldı. Başkan Çiftçi, kendisinin yerine geçen Efe’ye ilk icraatının ne olacağını sordu. Minik Efe bu soruya “Engelli insanlara daha çok yardımda bulunmalıyım, ihtiyacı olanlara yardımda bulunmak gibi planlarım var’’ dedi.
Başkan Çiftçi’nin gençler için ne planın var sorusuna minik başkan Efe Doğan, “Ücretsiz büyük bir tane kütüphane yapmak istiyorum. İçinde birçok kitabın olduğu bir kütüphane’’ cevabı Çiftçi’nin yüzünü gülümsetti.
2 tane kitap kahve projesinin hayata geçirildiği ve kısa bir süre sonra hizmete gireceğini açıklayan Bünyamin Çiftçi, minik başkana düşüncelerinden dolayı teşekkür etti.
Başkan Çiftçi, Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Güzeltepe İlkokul Müdürü Ali Zeyneloğlu, öğrenci ve aileleriyle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra hediye takdim etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: