Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP'li Meral Kısacık, yaptığı çalışmalarla dikkat çekiyor

Cumhuriyet Halk Partisi Darıca Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Meral Kısacık, yaptığı çalışmalarla dikkat çekiyor.

CHP'li Meral Kısacık, yaptığı çalışmalarla dikkat çekiyor
15 Mart 2024 - 14:48
Cumhuriyet Halk Partisi Darıca Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Meral Kısacık, seçim döneminde partisinin en çalışkan isimlerinden birisi olarak dikkat çekiyor.  Selanik’ten göç eden Darıcalı Mehmet ve Fatma Kesici’nin  tek çocuğu, Orçun Kısacık ile evli Duru isminde bir kız çocuğu annesi olan Meral Kısacık ayrıca Darıca Belediyesi’nde 15 yıl meclis üyeliği, 30 yıl Darıca Gençlerbirliği Spor Kulübü’ndeki görevlerini layıkıyla yerine getiren Darıca’nın tanınmış isimlerinden  merhum Hacı Nazım Kesici’nin ve merhum Mümin Serçe’nin torunu.
İktisat fakültesi mezunu olan Meral Kısacık, 25 yıl özel sektörde insan kaynakları ve Mali işler müdürlüğü görevlerinde bulunurken, 2017 yılından bu yana da çeşitli yardım kuruluşlarında faaliyetlerime devam ediyor. 

Cumhuriyet Halk Partisi Darıca Belediye Başkan Adayı Av. Saide Arslan Çalışkan ve diğer Meclis Üyesi Adayı isimlerle beraber seçim çalışmalarını sürdüren Kısacık, ‘’Bilgi ve birikimlerimizle Darıca’yı daha iyi yönetmek, hak yemeden yedirmeden, daha adil, daha yaşanabilir, umut dolu yarınlar için hazırız. Sesimize Kulak ver Darıca’’ dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum