CHP Kocaeli vekilleri İmamoğlu için imza verdi
23 Mart’ta Cumhurbaşkanı adayını belirlemek üzere ön seçime gidecek olan CHP’de Ekrem İmamoğlu’nun adaylığı imzaya açıldı. CHP milletvekilleri CHP grubuna giderek İmamoğlu’nun adaylığı için imza vermeye başlarken Kocaeli vekilleri de imza verenler arasında yer aldı.
Yayınlanma :
19.02.2025 11:58
Güncelleme :
19.02.2025 11:58


CHP yönetimi, cumhurbaşkanı adayını belirlemek üzere geçtiğimiz hafta ön seçim kararı almıştı. Önseçim takvimini de duyuran CHP’de aday adaylığı süreci 21 Şubat’a kadar devam edecek. Bu sürede en az 20 milletvekilinin imzasını alan aday adayları önseçime katılabilecek. Ön seçim ise 23 Mart’ta Türkiye genelinde kurulacak sandıklar ile yapılacak.
İMZA TOPLAMAYA BAŞLADILAR
CHP’nin grup toplantısı öncesi ise CHP grubunda İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) ve Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu için imza toplanmaya başlandı. CHP’nin grubuna giden milletvekilleri İmamoğlu’nun adaylığı için imza veriyor.
KOCAELİ VEKİLLERİ İMAMOĞLU’NUN YANINDA
CHP’de Cumhurbaşkanlığı adaylığı için ‘Ekrem İmamoğlu'na destek olmak istiyorum’ diyen milletvekilleri parti grubuna giderek imzalarını atmaya başladı. Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekilleri Harun Yıldızlı, Mühip Kanko ve Nail Çiler’de TBMM’de İmamoğlu için imza verdi. İmamoğlu’na atılan destek imzasında CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyeleri yer aldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: