CHP Darıca Kadın Kolları, TBMM'ye gitti
CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Hilmiye Selçuk’un başkanlığındaki Darıcalı kadınlardan oluşan heyetin TBMM ziyaretine ev sahipliği yaptı.
Yayınlanma :
11.11.2021 10:49
Güncelleme :
11.11.2021 10:49


Tarhan ziyarette yaptığı konuşmada “Darıca’dan her kesimden Atamızı ziyarete gelen kadınlarımızı Meclis’te ağırlamak benim için büyük bir mutluluk oldu. Ülkemizin en önemli yapı taşlarından kadınlarımızın, gençlerimizin her zaman başımızın üzerinde yerleri var. Bu özel günde onları misafir etmek bizim için çok daha da anlamlıydı.”dedi.
Tarhan ile Meclisi de gezen Darıcalı kadınlar, kendilerine ev sahipliği yapan Tahsin Tarhan’a teşekkür ederek Meclisten ayrıldılar.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: