Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP Darıca adayı Çalışkan, projelerini açıkladı

CHP Darıca Belediye Başkan adayı Av.Saide Arslan Çalışkan, proje tanıtım toplantısını bugün Darıca Elite Hotel'de düzenlenen programla açıkladı. Programa çok sayıda davetli katılırken, CHP Darıca adayı Çalışkan, 31 Mart yerel seçimlerini kazanarak, Darıca'yı 30 yıl sonra tekrardan sosyal demokrat belediyeciliğe kavuşturucaklarını açıkladı.

CHP Darıca adayı Çalışkan, projelerini açıkladı
25 Şubat 2024 - 17:36
CHP Darıca Belediye Başkan adayı Av.Saide Arslan Çalışkan, proje tanıtım toplantısını bugün Darıca Elite Hotel'de düzenlenen programla açıkladı. Programa CHP Kocaeli Milletvekili Muhip Kanko, CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Atasoy Bilgin, CHP Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özaltan, Saadet Partisi Darıca Belediye Başkan adayı Selim Çetinkaya, muhtarlar, STK temsilcileri, hemşeri dernek başkan ve yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.

ÖZALTAN: SEÇİMLERİ BİZ KAZANACAĞIZ
CHP Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özaltan, programda yaptığı konuşmada ''Bugün 25 Şubat. Büyük zaferimiz öncesi burada projelerimizi tanıtacağız. Bugün  geçmiş dönemde görev yapan sosyal demokrat başkanları da aramızda. Bu seçimlerde de eşit yarışmayacağız. Biz gücümüzü halktan alacağız. Toplumu ayrıştırmaya çalışacaklar. Biz ise kardeşliği pekiştireceğiz. 30 yıl sonra halkı sosyal demokrat belediyeciliğine kavuşturacağız. 31 Mart'ta iktidar olacağımızın sözünü veriyorum. Çalışkan başkan sloganları tüm şehirde ezberlendi. 31 Mart'tan sonra da hizmet etmeye devam edeceğiz. CHP, Türkiye'nin ana omurgasını oluşturan bir partidir. Genel başkanımızın önderliğinde Türkiye İttifakını hep beraber kuracağız ve Darıca'da seçimleri biz kazanacağız'' dedi.

ÇALIŞKAN: DAHA YAŞANABİLİR BİR DARICA İÇİN
CHP Darıca Belediye Başkan adayı Av.Saide Arslan Çalışkan, yaptığı konuşmada ''Biz Darıca çok daha iyi yönetilmeyi hak ettiği için, daha yaşanabilir bir kent hayali ile çıktık yola. Darıca'ya kadın eli değsin diye, hiç bir kadın kendini sahipsiz  hissetmesin diye, hiç bir çocuk okullarda aç kalmasın, Darıca'nın gençleri bizim arkamızda 'Saide ablamız var' desin diye çıktık yola. Darıca'nın hakkını yiyenlerden hesap sormak için yola çıktık. Artık bu düzen değişecek. Hazırız ve kararlıyız. Size söz veriyorum, başkanlık yapacağım dönemde ulaşılabilir, şeffaf ve katılımcı bir başkan olacağım. Yetimin hakkını daima savunacağım. Darıca'yı mahalle mahalle, sokak sokak gezdik ve gezmeye de devam edeceğiz. Halklı belediyecilikle, vizyoner projelerimizi hazırladık. Seçimleri kazandığımızda Darıca, gerçek bir belediyecilikle yönetilecek'' dedi.

İŞTE CHP DARICA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SAİDE ARSLAN ÇALIŞKAN'IN PROJELERİ:
Dijital dönüşüm merkezi
Katılımcı bütçe
Çocuklar için oyun alanları
Mahalle kreşleri
Darıca kültür ve sanat akademisi
Kadın sığınma evi
Engelsiz yaşam merkezi
Aile sağlık merkezi
Sokaktaki patiler
Turizm faaliyetleri
Beslenme çantası bizden projesi
Mahalle mutfakları
Yaşlı bakım merkezi
Ulaşım sorunlarına çözüm
7/24 kütüphane
Akademi Darıca
İbadethane düzenlemeleri
Darıca halk süt
Emekten sepete kadın kooperatifi
Gençlik katılım ekibi
Yuvam Darıca Kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmaları
Dijital Darıca
Darıca kart (ihtiyaç sahipleri için)
Darıca öğretmenler evi

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum