Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP Darıca, 98. yıl dönümü ile alakalı program düzenledi

CHP Darıca İlçe Başkanlığı, CHP'nin kuruluşunun 98.yılı vesilesiyle Atatürk Anıtına çelenk sunma programı gerçekleştirdi. Programa CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş'ın yanı sıra meclis üyeleri, yöneticiler ve partililer katıldı.

CHP Darıca, 98. yıl dönümü ile alakalı program düzenledi
09 Eylül 2021 - 12:06
CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş burada yaptığı konuşmada ''Cumhuriyeti kuran ilerici fikirleri ve ilkeleriyle dimdik ayakta kalan tek parti olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin kuruluşunun 98. Yılının gururunu hep birlikte yaşıyoruz Partimizin 98.inci Yaşı kutlu olsun.
Cumhuriyet Halk Partisi, bir parti olmasının ötesinde savaş meydanlarında kurulmuş, milli mücadeleyi vermiş ve bunun devamında Cumhuriyetin, devrimlerin yeniden hayata geçirilmesinde önemli roller üstlenmiş, 98 yılın ardından hala bu ülke de demokrasi için mücadelesini sürdüren bir siyasi partidir. Cumhuriyet Halk Partisi'nin 98. Yılını gururla kutlarken, Tek baş komutanımız olan Mustafa Kemal Atatürk'e bir kez daha şükran ve minnet duygularımı sunuyorum. Cumhuriyet Halk Partisi, Cumhuriyetin mirasını yiyenlerin değil, bu mirası yaratanların, bu mirasa sahip çıkıp, yarına taşıyanların partisidir. Cumhuriyet Halk Partisi adaleti yok edenlerin değil, çağdaş hukuk sistemini kurup adaleti sağlayanların partisidir. Ülkemizin ve bizlerin geçirdiği bu zor dönemlerden çıkış yine Halkın kendisi olan CUMHURİYET HALK PARTİSİ’ ile mümkündür. Sözde değil özde olan bir Toplumsal barışın sağlanması, güçlü bir ekonomik yapının oluşturulması, Cumhuriyetin kazanımlarının yanı sıra Kalkınma, Gelişme ve sürdürülebilir bir ekonomi için CHP’nin iktidara gelmesi büyük önem taşımaktadır. Bu saydıklarımı iktidar beklemek birazda onlara haksızlık olur. 20 yılın ardından yorulmuş, kirlenmiş ve bir o kadarda yaşlanmış olan bu iktidarı el birliği ile yollayacağız buna inanıyoruz, kararlıyız ve başaracağız.
Kimsenin ötekileştirilmediği, herkesin birinci sınıf yurttaş olarak yaşadığı, demokrasinin kurallarının tamamen işlediği, insan hakları, barış ve hak, arama noktasında önemli adımlar atacağız. Hukukun üstünlüğünü sağlayacağız herkesin mutlu, huzurlu olduğu ve en önemlisi hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği bir ülkeyi Cumhuriyetimizin iki yüz yılında yeniden hep birlikte kuracağız. Bu vesile ile buradan bir çağrıda bulunmak istiyorum Demokrasiye, hukukun üstünlüğüne, inanan insan haklarından yana olan, bu ülkenin bütün güzel insanlarına, en çokta genç kardeşlerime sesleniyorum sizleri Altı okun çatısı altında birlikte yürümeye, birleşmeye davet ediyorum." dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum