Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP Büyükşehir adayı Atasoy Bilgin, çalışmalarına resmen başladı

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Atasoy Bilgin, CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı ve yönetimini ziyaret etti.

CHP Büyükşehir adayı Atasoy Bilgin, çalışmalarına resmen başladı
05 Şubat 2024 - 15:32
Derince İlçe Başkanlığı görevinden Derince Belediye Başkan aday adayı olmak için istifa eden, ancak aday gösterilmeyen Atasoy Bilgin, geçen CHP Genel Başkanlığı’nın daveti üzerine Ankara’ya gitmiş ve Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat ile bir araya gelmişti. 2 Şubat Cuma günü gerçekleşen Parti Meclisi toplantısında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Atasoy Bilgin aday gösterildi. Bilgin, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak yarışacak.

Atasoy Bilgin, bugün İl Başkanı Bülent Sarı ve yönetimine ziyarette bulundu. Ziyarette yerel seçim çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunulduğu ve seçime kadar kalan sürede izlenecek yol haritasının görüşüldüğü öğrenildi. CHP İl Başkanı Bülent Sarı sosyal medya hesabından ziyareti, “Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Atasoy Bilgin, seçim çalışmalarımız hakkında fikir alışverişinde bulunmak adına İl Başkanlığımızı ziyaret etti. Kendisine nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum.” sözleri ile duyurdu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum